Een roerige periode in de gemeentepolitiek

hublocatie.jpg
ChristenUnie Alkmaar Logo (3).jpg
Door ChristenUnie Alkmaar op 13 april 2022 om 11:00

Een roerige periode in de gemeentepolitiek

De informatie is helaas ontaard in een minder fraai spektakel waarbij de verkenner geen recht doet aan de uitslag van de verkiezingen. We maken ons zorgen om de manier waarop dit proces is verlopen en hebben dan ook samen met PvdD en SP opgeroepen te stoppen met deze informatie.

Morgen is er een raadsdebat waarin deze periode besproken wordt… helaas, we hadden vooraf ingezet in herstel van vertrouwen in de politiek, maar het tegenovergestelde is nu het geval. We blijven ons best doen om een snelle formatie te ondersteunen en hopen dat alle partijen er zo in staan!

Gisteren is er een werkbezoek geweest aan de hublocatie wielerbaan, waar Oekraïense vluchtelingen worden geregistreerd en een verblijf adres krijgen aangeboden binnen de veiligheidsregio. Indrukwekkend te zien met hoeveel hart en ziel de medewerkers daar er zijn voor de vluchtelingen!

Gisteren was ook de eerste commissievergadering van deze periode, waarin wij vragen hebben gesteld over het strategisch aankoop beleid van grond in de gemeente. Wilt u de (spannende) vergadering terugzien? Dat kan, op alkmaar.nl - bestuur - commissievergadering. Donderdag is de ingelaste vergadering over de verkenning van de coalitie… we houden u op de hoogte!