Even voorstellen: Ronald van Veen

Overdracht lijsttrekkerschap klein
Portret Ronald
Door Ronald van Veen op 9 januari 2018 17:42

Even voorstellen: Ronald van Veen

Hierbij wil ik mijzelf even voorstellen als de lijsttrekker van de ChristenUnie Alkmaar voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018.
Ik neem het stokje over van Annet Boersma (zie foto).

Mijn naam is Ronald van Veen, ik ben 32 jaar, gehuwd, en we hebben drie kinderen. Wij hebben eerst zes jaar in St Pancras gewoond en de laatste zes jaar in de Mare.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij energiebedrijf Nuon en in mijn vrije tijd trainer/coach van het voetbalelftal van mijn oudste zoon bij SV Koedijk. 

Ik ben zeer dankbaar dat ik gekozen ben tot lijsttrekker van deze prachtige partij, de ChristenUnie. Ik wil het bestuur en de leden bedanken voor hun vertrouwen.

Als lijsttrekker wil ik mij inzetten voor een waardevolle samenleving, een samenleving die jong en oud de kans geeft zichzelf te ontplooien en mee te doen in een veilige en liefdevolle woonomgeving. 

Mijn persoonlijke speerpunten zijn jeugd en veiligheid. Wij dienen ervoor te zorgen dat de nieuwe generatie veilig en vertrouwd kan opgroeien in de gemeente Alkmaar. Daarnaast vinden wij als ChristenUnie zorg en milieu belangrijk.

Samen met een fantastisch team gaan we alles op alles zetten om het geluid van de ChristenUnie in de gemeente Alkmaar te laten horen en op die manier samen verder te bouwen aan een toekomst waarin iedereen meetelt.

Deel dit bericht

Labels: